Top 10 spil i 2018

2018 er for længst skudt i gang, og det er ikke kommet bag på spilbranchen – derfor det også vanskeligt at kåre top 10 spil i 2018. De første 3 måneder af året har budt på gode titler, spændende overraskelse og også et par skuffelser. Fantastisk er det også at overvære, at de 3 store konsolproducenter alle igen vil til fadet. Sony grovæder af markedet, Microsoft nægter at slippe, og har da også et par eksklusive titler i ærmet, mens Nintendo i vanlig stil sætter sig på en mere eller mindre urørt plads i markedet.

Top 10 spil i 2018 - min uofficielle liste

Alle har budt ind med titler alle i de første 3 måneder, og spillerne lader til at blive forkælet i 2018

Det hele føles imidlertid kun som en forret, for spiludgivelserne i 2018 lader ikke til at gå i stå. Hver eneste måned stiller et nyt spil sig i kø til udgivelse. Særligt venter jeg spændt på de store AAA titler, og de reaktioner de modtager fra anmelderne. Falder de i gennem eller lever de op til forventningerne.

Når jeg skal give mit bud på listen over top 10 spil i 2018, så bliver det ikke en tipskupon over deres samlet bedste metascore eller salgstal. Det bliver til gengæld min liste over top 10 spil i 2018, som jeg ser mest frem til – og det er velvidende, at alle spil måske ikke rammer hjerterne hos alle anmelderne.

Der er også genrer og universer, som jeg helt simpelt ikke bryder mig om. Jeg er f.eks. ikke begejstret for sci-fi eller det japanske univers. Men det er heller ikke så vigtigt – det vigtige er, at dette er min liste over top 10 spil i 2018 – allerede udgivet eller kommende spil.

Min uofficielle liste over Top 10 spil i 2018

 1. Red Dead Redemption 2
 2. Spiderman
 3. Ghost of Tsushima
 4. Jurassic World Evolution
 5. Days gone
 6. God of War 4
 7. Far Cry 5
 8. Detroit: Become Human
 9. Spyro Reignited Trilogy
 10. Yoshi Switch

Spil som også skal nævnes, men som som lige netop ikke kommer med på listen:

 • State of Decay 2
 • Skull & Bones, Crackdown 3
 • Captain Toad: Treasure Tracker
 • Mario Tennis Aces
 • Donkey Kong Country: Tropical Freeze