Freelance montør

Jeg var for et par uger siden blandet ind i et projekt, hvor vi skulle opbygge en messestand. Det lyder måske som en overkommenlig opgave, men der kan på særligt større messestande var meget montagearbejde, som måske kræver lidt mere medfødt håndværker, end jeg måske har. Derfor kontaktede jeg en freelance montør, og det var en perfekt oplevelse!

Ring da til en freelance montør

Undervejs i opbygningen af messestanden, så blev vi enige om, at vi kunne prøve at søge på nettet efter en håndværker. Her søgte vi efter freelance montør. Den første der virkede interessant var Tool-man. Denne virksomhed består af Lasse Andersen, som hurtigt satte sig ind i vores opgave, og straks kom med gode råd og ideer til den videre opbygning. Vi bad ham træde til, og allerede dagen efter, kunne vi få glæde af Tool-mans kompetencer som freelance montør.

Freelance montør med godt håndværk

Lasse Andersen er en dygtig freelance montør. Han blev hurtigt projektets styrende mand, men på en god måde, hvor alle fik lov at komme med forslag.

Han førte opbygningen af messestanden sikkert i hus. Ikke mindst på rigtig gode håndværksmæssige kvalifikationer. Men Lasse er også en sjov og venlig person, som spreder godt humør. Dette i samspil med godt overblik, gode kompetencer og en seriøs tilgang til opgaven gav en perfekt oplevelse med denne freelance montør.

Freelance montør – Find ham her!

Freelance montør af høj kvalitet