Algebehandling af tag

Det kan lyde lidt nørdet, og det er det måske også, men algebehandling af tag er vigtigt for hele dit hus. For som mange måske ved, så er det taget der holder regn, sne og sikkert også en masse andet ude. Så vil du være sikker på, at kunne sidde i tørvejr, så læs mere om en god og ret billig algebehandling af tag – hvor du ikke behøver røre en finger.

God algebehandling af tag!

Algebehandling af tag – gør det selv?

Nej, du behøver ikke gøre det selv. Jeg har prøvet det, og det var ikke nogen fornøjelse. Det var ellers en varm sommerdag. En søndag tror jeg. Jeg havde drukket tæt med et par venner aftenen før – ja faktisk havde jeg nok glemt alt om algehandling af tag den efterfølgende dag.

Men morgen blev det, og jeg skulle op på en stige og i gang med sådan en lille pumpe, hvor jeg havde lavet en blanding med vang og algebehandling. Benene rystede op af stigen, og når jeg stod helt ude på kanten af taget, blev jeg svimmel og kunne overhovedet ikke fokusere på at foretage denne algebehandling af mit tag. Resultatet blev også kun middelgodt.

– Så ‘gør det selv’ algebehandling af tag? Glem det.

Bestil algebehandling af tag

I stedet skal du bestille en algebehandling hos 123algebehandling.dk. Det koster 800 kroner. De kører gratis ud til dit hus, og deres udstyr er top professionelt. Lad mig sige det på den måde, jeg havde sat min lille algebehandlingspumpe frem, i det tilfælde at de manglede udstyr – det gjorde de ikke! De grinede heller ikke af mig, for de var superflinke og professionelle. De havde respekt for huset og omgivelserne, og så havde de det helt rette udstyr til algebehandling!

På meget kort tid var hele taget dækket af behandlingen, og efter nogen uger kom det fine resultat. Alger og mos var absolut væk, og det er slet ikke sidste gang jeg bestiller en algebehandling af tag!

Hvorfor lave algebehandling af tag?

Det er mega vigtigt at få udført en god algebehandling af tag, men hvornår er det bedste tidspunkt? Det bedste tidspunkt er helt sikkert før alger og mos for alvor tager magten. Alger og mos har nemlig den effekt på dit tag, at det nærmest virker som en svamp. Alger og mos holder derfor konstant på fugten, hvilket gør dit tag yderst særbart – sørg derfor for at få en god algebehandling af taget inden alger og mos tager livet af dit tag.

Men ikke nok med at alger og mos holder på fugten. Når vinteren kommer øger du risikoen for frostsprængninger på tagplader, da fugten fra alger og mos fryser til. Det er derfor rigtig vigtigt, at du får lavet en god algebehandling af taget.

Generelt er det dog en god ide at klare behandling af dit tag i starten af sommeren. Der skal helst komme et par gode dage med sol de efterfølgende dage – og meget nødigt kraftig regnvejr.

Det var lidt service til de af jer, som går med tanker omkring algebehandling – nørdet, måske. Men absolut en vigtig ting for hustag eller anden belægning.